WAAROM UW HUIZEN VAN GLASBLINDERING VOORZIEN

energiereductie
REDUCEREN VAN ENERGIE
Bespaar kosten op klimaatcontrole van uw gebouw.
privacy
MINIMALE INKIJK
Voorkom dat elke voorbijganger bij u in het gebouw makkelijk naar binnen kan kijken
veiligheid
VEILIGHEID
Kwaadwillenden kunnen niet goed naar binnen kijken om uw spullen te bekijken.
lichtinval
LICHTINVAL
Voorkom vervelende lichtinval op uw werkplekken

SOORTEN FOLIE

Waarom kiezen voor raamfolie?

Raamfolie heeft vele voordelen


Raamfolie wordt veel gebruikt bij bedrijfspanden, horeca, winkelruimtes, kantoorpanden, magazijnruimtes, sportcomplexen en ziekenhuizen maar ook bij particuliere woningen. Met onze spiegelende raamfolie kunt u zonnewarmte tegenhouden om het klimaat beter te beheersen in de ruimte. Daarnaast heeft de spiegel raamfolie ook een inkijk werende toepassing waardoor voorbijgangers lastig naar binnen kunnen kijken, maar de eigenaar wel goed van binnen naar buiten kan kijken. Met een goede kwalitatieve spiegelende raamfolie kunnen ruimtes met wel 6 graden worden gekoeld. Deze raamfolie wordt het meest toegepast bij kantoorruimtes, bedrijfsgebouwen, winkelpanden, etalageramen en sportscholen maar ook bij particulieren. Bijkomend voordeel is ook dat de raamfolie hinderlijke schitteringen tegen gaat, waardoor hinderlijke zonnestralen op beeldschermen en telefoons worden gereduceerd tot een minimum waardoor kantoorpersoneel beter hun werk kunnen uitvoeren. Dit alles met een minimaal lichtverlies aangezien de raamfolie de eigenschap heeft om daglicht door te laten maar zonnestralen te weerkaatsen.

Voordelen raamfolie


Onze raamfolies zijn energiebesparend en zullen in de zomer de warmte buiten houden, maar in de winter meer de warmte binnen houden. In de zomer zal de airco niet op volle toeren hoeven te draaien en in de winter zal de cv installatie niet continue bij hoeven te verwarmen. Andere krachtige toepassing van onze heldere raamfolie, welke veel wordt toepast in etalages en winkelruimtes, is dat deze heldere raamfolie glashelder is maar een UV wering heeft van maar liefst 99%. Hierdoor zullen spullen achter etalageruimtes niet meer verkleuren. Daarnaast heeft deze raamfolie ook een inbraak werende functie, als de raamfolie eenmaal op de ruit is gemonteerd de raamfolie de ruit met een factor 10 sterker maakt, hierdoor zal bij een eventuele inbraak de ruit in de sponning blijven waardoor het voor een inbreker teveel tijd zal kosten om naar binnen te treden en hierdoor de inbreker de strijd zal opgeven. Voor winkelruimtes, etalageramen, horeca, opslagruimtes, particuliere woningen en bedrijfsruimtes waar kostbare spullen aanwezig zijn hebben we een speciale anti inbraak raamfolie.

Anti inbraak folie


Deze anti inbraak raamfolie heeft de eigenschap dat de raamfolie een aanzienlijke dikte heeft waardoor het echt praktisch onmogelijk is om door een raam de ruimte te betreden, deze anti inbraak raamfolie heeft de eigenschap om glas bij elkaar te houden en een pantser effect te creëren. Als deze anti inbraak raamfolie eenmaal gemonteerd is en men probeert in te breken zal men de strijd opgeven. Om binnen te komen zal er met veel extreem geweld moeten worden gewerkt wat veel geluid met zich zal meebrengen en veel tijdsverlies zal opleveren en men de strijd zal opgeven. Ook de anti inbraak raamfolie heeft een UV wering van 99%. Deze anti inbraak raamfolie is dus uitermate geschikt voor etalageruimtes, winkelruimtes en horeca toepassingen wat dus een dubbel voordeel met zich meebrengt. Het tegenhouden van UV straling om verkleuring en veroudering van spullen tegen te gaan en het anti inbraak effect om de kostbare spullen te beschermen tegen diefstal.

Soorten raamfolie


We kunnen ook met onze technieken raamfolie montages aanbieden die een zonwerende en inkijk werende effect hebben maar ook met anti inbraak toepassing. We monteren eerst de anti inbraak raamfolie, deze is dus glashelder, hierover monteren we de zonwerende en privacy raamfolie. Nu zal de ruit dus extreem goed beveiligd zijn tegen inbraak maar ook perfect tegen zonnewarmte wering, 2 vliegen in 1 klap dus. We beschikken ook over een raamfolie die voor privacy is bedoeld. Deze raamfolie blokkeert het totale zicht, dan krijgt men een witte ruit ook wel bekend als het melk glas effect raamfolie. Deze melkglas raamfolie heeft de eigenschap om alleen daglicht door te laten maar geen zicht, meestal wordt deze raamfolie toegepast bij vergaderruimtes en ruimtes waar totale privacy van belang is. Deze folie hebben we ook in een elektrische variant, dus met 1 druk op de knop en het glas wordt totaal in melkglas dus geen zicht meer maar wel licht. Weer een druk op de knop en het raam wordt glashelder. Dit kunnen we uitvoeren met een afstandsbediening of een vaste muurschakelaar, hetzelfde als een lichtschakelaar, dit is wel een exclusieve variant van raamfolie en word ook telkens meer toegepast in wachtruimtes en vergaderruimtes maar ook in particuliere woningen. Een raamfolie die het zicht compleet wegneemt behoort ook tot ons assortiment, deze raamfolie wordt black out raamfolie genoemd en wordt vaak gebruikt bij ruimtes waar het raam totaal overbodig is dus, magazijnruimtes en opslagruimtes. Overweegt u een raamfoliemontage? Wij komen vrijblijvend langs en doen kosteloos een glas analyse.

Bekijk ook eens:

ZIJ GINGEN U VOOR

ONZE MERKEN