GLASBLINDERING VOOR KANTOREN

STEEDS MEER VOORDELEN IN GLASBLINDERING

Wilt u de ramen van uw kantoor voorzien van glasfolie? Dan bent u bij Glasblindering.nl aan het juiste adres, door kantoor glasblindering zorgt u niet alleen voor een minimale inkijk, maar bespaart u ook kosten op de klimaatcontrole van uw gebouw. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander uw kantoorraam te voorzien van glasfolie, dit voor een minimale inkijk, meer veiligheid en minder (vervelend) lichtinval.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Nieuwsgierig naar ons portfolio? Bekijk dan onderstaande pagina’s

Kantoorraam blinderen

Uw kantoorraam blinderen laat u door Glasblindering.nl doen. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat het blinderen van uw kantoorraam zorgt voor een afname in inbraken en diefstallen. Door kantoor glasblindering kunnen kwaadwillende niet goed zien welk apparatuur binnen staat, dit voorkomt inbraken en eventuele schade aan uw kantoor. Daarnaast kunnen uw medewerkers of collega’s veel prettiger werken, geen lichtinval wat weerkaats op beeldschermen. Dit zorgt voor meer comfort op het werk, iets wat de arbeidsproductiviteit sterk verbeterd.

Een ander van voordeel van glasvoordeel is energiebesparing. Glasblindering houdt in de winter de warmte binnen in de kantoren en in de zomer de warmte buiten. Dit betekent dat het klimaatsysteem minder hard hoeft te werken en u hierdoor energie bespaart. Uw kantoorramen blinderen? Schakel Glasblindering.nl in voor het beste resultaat. Contact ons voor een offerte op maat.

Montage glasblindering voor kantoor

De montage van glasblindering voor kantoren kent diverse speciale voorschriften, dit om de veiligheid van u én uw medewerkers te garanderen. De eerste stap is het reinigen van de ramen, nadat dit grondig is gedaan, kan de glasfolie worden gemonteerd. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten glasfolie zoals, glashelder tot zwart van zilver naar brons of naar een titanium kleur. Voor ieder kantoor is een passende uitvoering verkrijgbaar. Bij Glasblindering hebben wij vele jaren ervaring in het plaatsen van glasfolie op kantoorramen.

Voordelen glasfolie voor kantoor

Glasfolie heeft vele eigenschappen, die de werkzaamheden op kantoor veel aangenamer maken. Veel ondernemers, managers of kantoorbeheerders kiezen dan ook voor glasfolie voor:

Reduceren energie
Bespaar kosten op klimaatcontrole van uw gebouw.

Minimale inkijk
Voorkom dat elke voorbijganger bij u in het gebouw makkelijk naar binnen kan kijken Veiligheid Kwaadwillende kunnen niet goed naar binnen kijken om uw spullen te bekijken.

Lichtinval
Voorkom vervelende lichtinval op uw werkplekken

Glasblindering op kantoor bestellen
Interesse in glasblindering voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op, wij maken een passende en zeer voordelige offerte voor u. Mede door onze werkwijze en flexibele tijden kunnen wij uw glasblindering op kantoor zeer snel plaatsen. Contact ons via mail, het contactformulier of telefonisch via 06 - 24 961 722.

ZIJ GINGEN U VOOR

ONZE MERKEN