ANTI INBRAAK FOLIE

Anti inbraak folie

Anti inbraak folie word veelal toegepast op ramen welke gevoelig zijn voor inbraak of glasbreuk. In gebouwen , winkels, sportcomplexen, juweliers, bankgebouwen, autoshowrooms, overheidsgebouwen, tankstations, supermarkten dit zijn enkele voorbeelden waar anti inbraak folie wordt toegepast. Echter tegenwoordig wordt anti inbraak folie ook veel toegepast in woningen.Contact opnemen

Anti inbraakfolie eigenschappen

Anti inbraak folie is bedoeld om glas te versterken hiervoor hebben we een sterke anti inbraakfolie nodig. Anti inbraakfolie is gemaakt van een polyester laminaat. Door dit te monteren op een raam verkrijgt met een oersterke glas pantser. Anti inbraak folie is verkrijgbaar in verschillende diktes en is glashelder dus optimaal zicht wordt behouden. Bij de dikste anti inbraakfolie is het raam bestendig tegen explosies dit wordt veel toegepast bij overheden , banken en tankstations. De minder dikke anti inbraak folie wordt vaak toegepast bij winkels , showrooms, plekken waar eventueel een ramkraak gepleegd kan worden met een auto. Anti inbraakfolie heeft daarnaast nog een extra eigenschap. Aangezien anti inbraakfolie bestaat uit 4 lagen , waarvan de eerste laag is opgebouwd uit een polyester laminaat. Daarop is de tweede laag aanbracht namelijk een UV werende laag deze zorgt dat er geen schadelijke UV stralen het gebouw binnen komen wat dus een extra voordeel oplevert. Daarop is een derde laag aangbracht welke voorzien is van een lijm laag , deze lijm laag zorgt ervoor dat het anti inbraak folie goed op het glas blijft hechten . Als laatste bezit de anti inbraak folie een vierde laag , deze laag is een anti kras laag welke ervoor zorgt dat de folie niet snel zal krassen als de ramen worden schoongemaakt. Dit verlengt de levensduur van de anti inbraak folie. Alle lagen worden door de fabrikant op elkaar gewalst met speciale apparatuur.

Voordelen anti inbraak folie

Grootste voordeel van het monteren van anti inbraak folie op ramen is uiteraard dat men niet kan inbreken via het glas door middel van een glasbreuk. De anti inbraak folie zal vertragend werken dat wil zeggen dat op den duur het raam zal breken echter brengt dit veel lawaai met zich mee. Daarnaast als het raam uiteindelijk is gebroken kan men nog niet naar binnen komen. De anti inbraak folie is dermate sterk dat het in staat is om al het glas bij elkaar te houden waardoor het glas ten alle tijden in de sponning zal blijven zitten. Om alsnog binnen te komen zal het complete glas uit de sponning vernield moeten worden wat erg tijdrovend is en extreem veel lawaai met zich meebrengt. Het monteren van anti inbraak folie is een eenmalige investering , vaak wordt gekozen voor een anti inbraak folie als het te laat is dus als er al een inbraak plaats heeft gevonden. Men onderschat vaak wat een inbraak voor gevolgen heeft , namelijk niet alleen materiële schade wordt opgelopen maar ook emotionele schade. Het spreekwoord “beter voorkomen dan genezen” is dan ook echt van toepassing als het gaat om inbraak.

WAAROM UW GEBOUWEN VAN VOORZIEN VAN ANTI INBRAAK FOLIE?

energiereductie
REDUCEREN VAN ENERGIE
Bespaar kosten op klimaatcontrole van uw gebouw.
privacy
MINMALE INKIJK
Voorkom dat elke voorbijganger bij u in het gebouw makkelijk naar binnen kan kijken
veiligheid
VEILIGHEID
Kwaadwillenden kunnen niet goed naar binnen kijken om uw spullen te bekijken.
lichtinval
LICHTINVAL
Voorkom vervelende lichtinval op uw werkplekken

Inbraak werende folie

Inbraak werende folie monteren is een specialistisch beroep en dient uitermate nauwkeurig uitgevoerd worden. Wij van glasblindering zijn hierin gespecialiseerd en monteren de inbraak werende folie dusdanig dat deze niet tot nauwelijks zichtbaar is op het glas. Als de inbraak werende folie eenmaal is gemonteerd hoeft men nergens rekening mee te houden en zijn de ramen onzichtbaar beschermd tegen inbraak en glasschades. Daarnaast is het interieur nog eens extra beschermd tegen schadelijke UV straling aangezien de inbraak werende folie een UV beschermende laag bezit van 99%. Naast het feit dat inbraak werende folie een beschermende functie heeft bezit het net als melkglasfolie ook een veiligheidsfunctie voor bijvoorbeeld privacy.Contact opnemen

Waarom inbraakwerende folie?

Door het aanbrengen van inbraak werende folie op de ramen wordt het glas aanzienlijk versterkt en geeft kostbare spullen een extra zekerheid. Door het aanbrengen van inbraak werende folie op de ramen zal men geen last hebben van zicht , de inbraak werende folie is namelijk glashelder en onzichtbaar voor het blote oog.

Inbraakwerende folie met inkijk werende functie

Wij van glasblindering lopen een stuk voorruit op de toepassingen. We zijn in staat om inbraak werende folie te monteren op ramen met een inkijk werende functie. Dit neemt meteen aantal voordelen met zich mee. Naast het feit dat de ramen inbraak veilig zijn gemaakt zijn de ramen ook direct inkijk werend en hitte werend gemaakt. Hoe we dit doen? We zijn in staat om de inbraak werende folie te voorzien met een extra laag, deze laag is verkrijgbaar in verschillende kleuren afhankelijk van de wensen en de uitstraling van het pand. Dit is dan ook de meest gekozen optie. Door de inbraak werende folie te monteren met een inkijk werende functie verkrijgt men ook een hitte werende functie van 20%. Zonnestralen worden namelijk deels geblokkeerd waardoor warmte wordt tegen gehouden en dit zal resulteren in een energiebesparing op de airco in de zomer.Contact opnemen

inbraak werende folie met zonwerende functie

Naast de extra inkijk werende functie zijn we ook in staat om inbraak werende folie uit te voeren met een zonwerende functie. Dit is namelijk erg handig als de ramen direct blootgesteld zijn aan zonlicht. Hierdoor zal warmte extreem snel opbouwen in de ruimte. Echter door onze inbraak werende folie met zonwerende functie wordt dit probleem volledig verholpen. Inbraak werende folie met een zon werende functie van glasblindering heeft de eigenschap om warmte te reduceren met 85%. Dit komt door het feit dat de inbraak werende folie een extra laag heeft met metalen deeltjes. Deze deeltjes zorgen ervoor dat zonne warmte direct wordt afgeketst en geen kans heeft om door het glas naar binnen te komen maar daglicht komt wel door. Door deze combinatie wordt het meeste voordeel gehaald uit de inbraak werende folie met zonwerende functie.

Montage

Voordat inbraak werende folie wordt gemonteerd , komen we langs om een glas analyse uit te voeren. In deze glas analyse nemen we alle maten op van de ramen die moeten worden voorzien van inbraak werende folie , daarnaast kijken we welke type glas er is gemonteerd. Dit is namelijk van belang voor het selecteren van de juiste type inbraak werende folie. Als we eenmaal de correctie informatie hebben opgenomen dan werken we dit verder uit op ons kantoor. Aan de hand van deze informatie zullen we een gerichte offerte uitbrengen om de ramen te voorzien van inbraak werende folie.

ZIJ GINGEN U VOOR

ONZE MERKEN